naturamedia

MAITOHAPPOBAKTEERIT TAVALLISEN HYVÄÄN ELÄMÄÄN!

PROBIOT8020 sisältää yhdistelmän niitä kahta maitohappobakteeria, joiden ominaisuuksista tiedetään paljon ja jotka myös vaikuttavat suoliston oman bakteeriflooran muodostumisessa.
 

PROBIOT8020 sisältää lisäksi tuotteen tehoa vahvistavia prebiootteja ja onkin hyvä valinta vatsan hyvinvoinnin tukipilariksi!HYVINVOINTIA VUODEN JOKAISELLE PÄIVÄLLE!

PROBIOT8020- maitohappobakteerien avulla vuoden jokainen päivä voi olla kuin uusi alku! 

Vastasyntyneellä ihmisellä suurin osa suolistofloorasta on erittäin hyviä Lactobacillus ja Bifidobacterium -maitohappobakteereita (n. 80%), jotka vastaavat merkittävästi suoliston terveydestä. Nämä bakteerit ovat pohja, jonka varaan suolistofloora kehittyy ihmisen elinympäristön ja ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta.

Huonosti toimivassa suolistofloorassa haitallisten mikrobien ja "mädättäjäbakteerien" määrä on lisääntynyt ja suolisto ei toimi normaalisti.

PROBIOT8020 kapselit sisältävät ihanteellisessa suhteessa juuri niitä maitohappobakteereita, jotka toimivat rakennusalustana terveelle ja toimivalle suolistoflooralle.


Lactobacillus- ja Bifidobacterium-maitohappobakteerit ovat pisimpään ja eniten tutkittuja maitohappobakteereja. Niiden vaikutus ihmisen hyvinvointiin on selvempi, kuin minkään muun yksittäisen maitohappobakteerin.

8020-yhdistelmä on 80% Lactobacillus acidophilusta ja 20% Bifidobacterium lactista. Tämä on se suhde, joka tukee hyvän suolistoflooran muodostusta, haitallisten mikrobien ja hiivojen osuuden vastaavasti vähentyessä.

Lisäksi tuotteessa on yhdistelmä kolmea eri prebioottia; inuliinia, glukoosimonohydraattia ja pektiiniä, joista merkittävin on inuliini. Prebiootit ovat ravintoaineita niille maitohappobakteereille, jotka muodostavat terveen suolistoflooran.

PROBIOT8020-kapseleita suositellaan otettavaksi 1-2 kapselia päivässä. Tehokuurina voidaan ottaa 2 kapselia 2 kertaa päivässä 2-4 viikon ajan.

Pakkauskoko: 130 kapselia

Vuorokausiannos sisältää:    /1 kapseli    /2 kapselia 
 Lactobacillus acidophilus .... CFU 2,4x10  CFU 4,8x109
 Bifidobacterium lactis ........ CFU 0,6x10  CFU 1,2x109
 Inuliini .............................. 100 mg    200 mg