naturamedia

Monilac IBS


VALITSE FUNKTIO. OPTIMOI TEHO.

MONILAC- tuotesarja koostuu viimeisimmän tutkimustiedon pohjalta suunnitelluista maitohappobakteerituotteista.
Sarjasta voi 
1. valita haluamansa funktion – mikä on tavoitteena, kun halutaan ohjata suoliston hyödyllisiä mikrobeja?
Tämän jälkeen voi 
2. optimoida tehon valitsemalla MONILAC-tuotteista omiin tarpeisiin sopivat maitohappobakteerikapselit. Jokainen tuote sisältää  tarkoin määritellyn yhdistelmän sellaisia bakteereja, jotka ovat yhteensopivia, tehostavat toistensa vaikutusta ja joiden annostus on määritelty parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

MONILAC - IBS

Suolistossa luonnostaan olevien hyödyllisten mikrobien tasapainolla ja aktiivisella toiminnalla on todettu olevan laaja vaikutus koko kehon hyvinvointiin. Jos tämä tasapaino häiriintyy toistuvien suolisto-ongelmien tai yliherkkyyksien vuoksi, voi olla tarpeen ohjata mikrobiomia suotuisammaksi.


MONILAC IBS on erityisen sopiva herkälle ja helposti ärtyvälle suolistolle koska se

  • ei sisällä FODMAP-hiilihydraatteja
  • se sisältää tutkitun kahden maitohappobakteerikannan yhdistelmän (Bifidobacterium breve BR03 ja Lactobacillus plantarum LP01)
  • se sisältää lisäksi puhdasta psylliumkuitua (200 mg/ kaps.), joka täydentää herkälle suolistolle soveltuvaa koostumusta. 

MONILAC IBS ei sisällä mitään täyteaineita, eikä allergeeneja kuten gluteenia, viljoja, maitoa tai sen osia, hiivaa, kananmunaa, soijaa tai pähkinää. Se ei sisällä myöskään säilöntä- tai väriaineita. Tuote on pakattu kasviperäisiin kapseleihin.

Journal of Clinical Gastroenterology, 2004; 38(8): S104-106.

Miksi valita MONILAC?

 - sisältävät tutkitun yhdistelmän maitohappobakteereja, jotka eivät heikennä tai kumoa toistensa vaikutusta, vaan pikemminkin tukevat ja tehostavat sitä.
- annostelu ja maitohappobakteeripitoisuus on tarkasti määritelty tasolle, joka mahdollistaa parhaan vaikutuksen.
- sisältävät maitohappobakteerien lisäksi tarkoituksenmukaisia, valikoituja aktiiviaineita jotka täydentävät tuotteen tehoa.
- eivät sisällä allergeeneja tai turhia täyteaineita, lisäksi kaikki MONILAC-tuotteet on pakattu kasviperäisiin kapseleihin.

 

 

Pakkauskoko: 60 kapselia

Annostus: 1 kapseli päivässä runsaan veden kera. Kapseli voidaan myös avata ja sisältö sekoittaa veteen.

Ainesosat: Psylliumjauhe, maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus plantarum LP01),
kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).