Inulac jauhe
Uutuus!
Inulac jauhe
No items found.

Vaikuttavat aineet / 2 annosmitallista
Inuliinia
Maitohappobakteereita..........0,4x109 cfu*
Ananaksensydänjauhetta
Papaiinia
Amylaasia

200 g

Inulac jauhe

PROBIOOTTEJA, PREBIOOTTEJA JA ENTSYYMEJÄ RUOANSULATUKSEN HYVÄKSI!

Inulac-jauhe sisältää useita ruoansulatuksen hyvinvointia ylläpitäviä tekijöitä:

  • maitohappobakteereja, jotka toimivat probiootteina, eli osana suoliston hyödyllistä bakteerikantaa
  • inuliinia, vesiliukoista ravintokuitua joka toimii prebioottina, eli edistää hyödyllisten bakteerien toimintaedellytyksiä
  • bromelaiinipitoista ananaksensydäntä
  • papaiinia, papaijasta saatavaa entsyymiä joka auttaa pilkkomaan erityisesti ravinnon proteiineja ja amylaasia, joka pilkkoo tärkkelystä.

2 annosmitallista Inulac-jauhetta sekoitetaan enintään yhteen desilitraan raikasta vettä, jonka jälkeen seoksen annetaan saostua parin minuutin ajan. Valmis seos maistuu miedosti ananakselta, ja se kannattaa nauttia heti pääaterian jälkeen.

Katso kaikki MONILAC-tuotteet

Vaikuttavat aineet / 2 annosmitallista
Inuliinia
Maitohappobakteereita..........0,4x109 cfu*
Ananaksensydänjauhetta
Papaiinia
Amylaasia

Tuotetiedot
Ainesosat

Vinkkejä hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin

Anna muutokselle aikaa
Jos hiukset ovat vaurioituneet esim. käsittelyissä, vain uuteen kasvuun voi vaikuttaa. Hius kasvaa keskimäärin 1-1,5 cm kuukaudessa. Hiusten leikkaaminen saa ne tuntumaan terveemmiltä.
Päänahan terveys
Hoida päänahkaa kuin muutakin ihoa - pese huolellisesti, kosteuta, tarvittaessa kuori tai esim. pitempään jatkuneessa ongelmassa, kuten ihottumassa, käänny lääkärin puoleen.
Hoida elintavoilla sisältäpäin
Hyvinvointia lisäävät elintavat kuten monipuolinen ravinto, liikunta ja hyvä uni vaikuttavat todella paljon myös hiuksiin, kynsiin ja ihoon!
Suojaa ja kosteuta
Talvella iho, hiukset ja kynnet tarvitsevat kosteutta ja suojaa kylmältä. Kuivissa käsissä myös kynnet ovat usein katkeilevat ja hauraat. Kynsien parhaat kaverit ovat käsivoide ja lämpimät käsineet!
Hyvä juuri tällaisena
Monet rankat käsittelyt heikentävät hiusta. Samoin myös iho ja kynnetkin kaipaavat tilaa hengittää. Mitä luonnollisempina ne saavat pysyä, sen vahvemmiksi ne kasvavat.