Korean Ginseng
Uutuus!
Korean Ginseng
No items found.

Vaikuttavat aineet / 1 kaps.:
Ginsenosiidit 27 mg

24 kps

Korean Ginseng

PERINTEINEN ITÄMAINEN ROHDOS LISÄÄMÄÄN ELINVOIMAISUUTTA

KOREAN GINSENG-kapseleiden valmistukseen käytetään ainoastaan tarkoin tutkittua 6-vuotista korealaista täysjuurta (Panax ginseng Meyer), mikä täyttää ginsengille asetetut korkeimmat laatuvaatimukset (vaikuttavat aineet, niiden pitoisuudet, puhtaus raskasmetalleista jne.). Tämä takaa tuotteen laadun ja puhtauden.

Jokainen kapseli sisältää 400 mg puhdasta täysjuuriginsengiä.

Katso kaikki MONILAC-tuotteet

Vaikuttavat aineet / 1 kaps.:
Ginsenosiidit 27 mg

Tuotetiedot
Ainesosat
Vaikuttavat aineet:

Vinkkejä hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin

Anna muutokselle aikaa
Jos hiukset ovat vaurioituneet esim. käsittelyissä, vain uuteen kasvuun voi vaikuttaa. Hius kasvaa keskimäärin 1-1,5 cm kuukaudessa. Hiusten leikkaaminen saa ne tuntumaan terveemmiltä.
Päänahan terveys
Hoida päänahkaa kuin muutakin ihoa - pese huolellisesti, kosteuta, tarvittaessa kuori tai esim. pitempään jatkuneessa ongelmassa, kuten ihottumassa, käänny lääkärin puoleen.
Hoida elintavoilla sisältäpäin
Hyvinvointia lisäävät elintavat kuten monipuolinen ravinto, liikunta ja hyvä uni vaikuttavat todella paljon myös hiuksiin, kynsiin ja ihoon!
Suojaa ja kosteuta
Talvella iho, hiukset ja kynnet tarvitsevat kosteutta ja suojaa kylmältä. Kuivissa käsissä myös kynnet ovat usein katkeilevat ja hauraat. Kynsien parhaat kaverit ovat käsivoide ja lämpimät käsineet!
Hyvä juuri tällaisena
Monet rankat käsittelyt heikentävät hiusta. Samoin myös iho ja kynnetkin kaipaavat tilaa hengittää. Mitä luonnollisempina ne saavat pysyä, sen vahvemmiksi ne kasvavat.