Mustaherukanlehti XXI
No items found.

Ainesosat: Psylliumjauhe, maitohappobakteeriseos (Bifidobacterium breve BR03, Lactobacillus plantarum LP01), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Vaikuttavat aineet: /1 kaps.
Bifidobacterium breve BR03.......CFU 5x10^9
Lactobacillus plantarum LP01....CFU 5x10^9
Psyllium......................................200 mg

1 kapseli sisältää 10 miljardia maitohappobakteeria.

*% Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

30 kaps

Mustaherukanlehti XXI

TÄYTELÄISIN JA KOSTEUTTAVIN ETANASEERUMIVOITEEMME

Erittäin ravitseva ja täyteläinen hoitovoide, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti yövoiteena tai aina kun iho kaipaa tehokasta kosteutusta. Tuotetta voidaan levittää tarvittaessa myös mille tahansa iho-alueelle, joka kaipaa tehokasta kosteutusta, esim. kyynärpäihin tai kynsinauhoihin. Vain pieni määrä riittää, koska voiteen koostumus onerittäin tiivistettyä.

Regenerating Night Treatment sisältää etanaseerumia ja mm. afrikkalaista Barosma betulina-kasviuutetta, joka auttaa supistamaan ihohuokosia sekä tasapainottamaan niiden toimintaa. Voiteen sisältämä barosma betulina- eli bucchu-uute on viljelty kestävän kehityksen periaatteilla.

Etanaseerumin teho huomattiin aikoinaan sattumalta, kun Etelä-Amerikassa syötäväksi kasvatettuja etanoita käsittelevät työntekijät huomasivat käsiensä ihon olevan poikkeuksellisen pehmeää ja hyväkuntoista. Etanoiden erittämää seerumia alettiin tutkia, ja sen huomattiin sisältävän ainutlaatuisia yhdisteitä ja ravinteita, jotka auttavat etanaa pitämään pintansa kosteana ja korjaamaan vaurioita nopeasti. Etanoiden todettiin siis olevan arvokkaampia elävinä!

Ihmisen iholla etanaseerumilla on samankaltaisia vaikutuksia. Sen aineet tukevat ihon omaa uudistumisprosessia, pitävät sen kimmoisana ja auttavat korjaamaan vaurioita, kuten arpia, epätasaisuutta ja pigmenttimuutoksia.

Natura Median Baba de Caracol-tuotteissa käytettävällä etanaseerumilla on sertifikaatti, joka takaa etanoiden eettisen ja hellävaraisen kohtelun. Seerumin keräämisessä etanoita ei siis vahingoiteta. Kaikki etanaseerumia sisältävät tuotteemme valmistetaan Espanjassa ja viimeistellään sekä pakataan Suomessa.

Baba de Caracol Regenerating Night Treatment on koostumukseltaan erittäin ravitsevaa. Tämän ansiosta 50 ml pakkaus on hyvin riittoisa.