🖤lla RaisiostaNro 1 sahramiuute maailmassa! Luonnollista tukea positiivisempaan mielialaan
Viimeisimmät artikkelit
Pakkausuudistuksemme on alkanut!
Marraskuussa 2023 lähetämme varastoltamme ensimmäiset tuotteet, jotka olemme pakanneet uudistuneisiin pakkauksiimme. Muutoksemme kohti parempaa pakkauskulttuuria etenee vauhdilla!
Jaa artikkeli:

Nro 1 sahramiuute maailmassa! Luonnollista tukea positiivisempaan mielialaan

Kaipaatko positiivisempaa mielialaa jokaiseen päivään? Haluatko luonnollisen apukeinon rentoutumiseen ennen nukkumaanmenoa? Etsitkö lempeän tasapainottavaa valmistetta henkiseen hyvinvointiin? Olet hyvinkin saattanut löytää sen! Natura Median Safran sisältää affron®-uutetta, joka on lajissaan maailman ykkönen monella mittarilla mitattuna.

Natura Median Safran-kapselit sisältävät uniikkia affron®-sahramiuutetta. Espanjalaisen Pharmactive Biotech Products S.L.U.:n valmistama affron® on maailman dokumentoiduin sahramiuute. Sen tehoon luottaa jo yli 5 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti! Myös EFSA:n odotuslistalla olevat terveysväitteet sahramista tukevat dokumentaatiota: 

Maustesahrami (Crocus sativus L.) (M-2008-1061 2038):

  • osallistuu henkiseen tasapainoon
  • tukee rentoutumista
  • auttaa positiivisen mielialan ylläpitämisessä.
Uutteen valmistukseen käytetyt sahramikrookukset viljellään Espanjassa. Maa tunnetaan maailman arvostetuimman ja korkealaatuisimman sahramin tuottajana.

Kenelle Safran-kapselit sopivat?

Safran-kapselit soveltuvat todella laajalle käyttäjäkunnalle. affron®-uutteen vaikutuksia on tutkittu aikuisilla, 12-16 vuotiailla teini-ikäisillä, menopaussia läpi käyvillä naisilla, aktiivisesti liikuntaa harrastavilla miehillä sekä henkilöillä, jotka ovat erityisesti kaivanneet sahramin terveysväitteiden kuvailemaa vaikutusta: rentoutumista, apua positiivisen mielialan ylläpitämiseen sekä henkisen tasapainon tukemiseen. Menopaussia läpi käyvien naisten keskuudessa suoritetussa tutkimuksessa affron®-uutteella ei havaittu olevan estrogeenisiä vaikutuksia.

Sahramiuute ei ole tilapäinen tai lyhytaikainen “pikaratkaisu” unensaantiin, vaan tukee kehon luonnollista rentoutumista iltaa kohti. On yksilöllistä, miten nopeasti uutteen vaikutukset alkavat tuntua, mutta yleensä on paikallaan antaa sille aikaa vähintään 3 viikkoa ennen tulosten arviointia. 

Safran-kapselin voi ottaa heti aamulla tai illalla tuntia ennen nukkumaanmenoa. Monien muiden uutteiden, esim. ashwagandhan kohdalla jotkut ovat tunteneet tarvetta pitää taukoa tuotteen käytöstä, mutta affron®-uutteen kohdalla tällaista tarvetta ei ole ilmennyt. Se soveltuu siis jatkuvaan käyttöön. Tutkimuksissa todettu tarvittava päiväannos on 28 mg ja Safran kapselit sisältävät 30 mg affron®-uutetta päiväannoksessa, joten vain yksi kapseli päivässä riittää. Pakkauksessa on siis päiväannos kahden kuukauden ajalle, yhteensä 60 kapselia.

Henkinen kuormitus ja unen puute vaikuttavat aivoihimme negatiivisesti monilla eri tavoilla, mm. lisäten tulehdusta ja hapettumisstressiä sekä häiritsemällä välittäjäaineiden tasapainoa.

Miksi affron® on selkeä ykkönen?

Sahramin käyttö terapeuttisena kasvina ulottuu jopa tuhansien vuosien päähän. Kuitenkin nykyään modernin tutkimuksen ja teknologian ansiosta sen todelliset vaikutusmekanismit tunnetaan hyvin ja kasveista pystytään tuottamaan tiivistettyä uutetta, jonka vaikuttavien aineiden pitoisuudet on vakioitu kasvierästä riippumatta. 

Miksi kuitenkin juuri affron® on maailman sahramiuutteiden nro 1 monella mittarilla? Koska

  • sillä on 3 patenttia: sen mielialaa tukeva vaikutus sekä sen vähän energiaa kuluttava, kemikaaliton valmistusprosessi AFF® ON Cool-Tech on patentoitu.
  • siitä on eniten dokumentaatiota ja kliinisiä tutkimuksia: 9 julkaistua kliinistä tutkimusta.
  • sillä on jo yli 5 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää maailmanlaajuisesti (valmistajan myyntidatan perusteella, päivitetty 2/2024)
  • se on kahminut ylivoimaisesti eniten kansainvälisesti arvostettuja palkintoja, kuten Nutra Ingredients Europe Awards 2022 kategoriassa “Terve ikääntyminen” ja Nutra Ingredients USA Awards 2020 kategoriassa “Kognitiivinen toiminta”.

Natura Median Safran-kapselit eivät sisällä muita vaikuttavia aineita, jolloin ne on helppo ottaa osaksi päivittäistä rutiinia, vaikka käytössä olisi jo muita ravintolisiä. Tuote on valmistettu Suomessa, se on vegaaninen, eikä sisällä mitään yleisiä allergeeneja, kuten gluteenia, soijaa tai maitoa.

KverMAX
Acerola C
Koliini
Zn1 Sinkki + Fytaasi
Uutuus
Safran
Vitex
Gelée Royale
MONILAC Metabolic
Suosittelee - Kevät
-->